Új ügyvezető az IAB Hungary élén

Októbertől Kenessey Adrien lesz az IAB Hungary ügyvezetője – közölte az internetes reklámszakmai szervezet ma, kedden. A szervezethez a Central Médiacsoporttól érkezett, ahol 2015 óta a kiadó direkt hirdetési csoportját vezette, ezenkívül projektmenedzserként pedig a NőkLapja.hu weboldal hirdetői piacra történő bevezetését is segítette.

 

Kenessey Adrien közel 20 éve dolgozik az online média és marketing területén. Pályáját a digitális területen az Index.hu Zrt.-nél kezdte, ahol 2003 és 2011 között senior account managerként kapcsolattartója volt számos hazai nagyvállalatnak és médiaügynökségnek. Ezután az Axel Springer kiadóban az online stratégiáért és üzletfejlesztésért felelt.

Több évig dolgozott ügyféloldalon is: a Gemius Hungary marketingmenedzsereként, valamint az Opten marketing vezetőjeként.

„Nagy megtiszteltetés volt számomra a felkérés, szívesen dolgozom együtt a digitális szakma kiválóságaival, hogy közösen segítsük e rendkívül dinamikusan fejlődő iparág szereplőit. Jól ismerve a tagjainkat és kihívásaikat, a piac különböző szereplőinek tájékoztatásában és edukálásában fogok segíteni. Célom mind több szereplőhöz közelebb vinni és minél szélesebb körben megismertetni a szervezet munkáját”, mondta kinevezésével kapcsolatban Kenessey Adrien

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: email

Korábbiak - Karrierfigyelő

HR News Today hírlevél

.

Közösségi média

ABOUT

Copyright © [current_year] [site_title] | Powered by Webforu

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | info@example.com contact@example.com

Scroll to Top