Új marketing- és PR-vezető a Convergence-nél

2020. októberétől Simon Orsolya tölti be a Convergence marketing- és PR-vezetői pozícióját. A szakember feladata az ingatlanbefektető és -fejlesztő cég átfogó vállalati kommunikációja mellett a bérbeadási, ingatlan- és vagyonkezelési, valamint projektmenedzsment üzletágak munkájának támogatása.

 

Simon Orsolya a DVM Grouptól érkezett a Convergence-hez, ahol több mint négy évig felelt a komplex építőipari cégcsoport kommunikációjáért, előtte pedig egy évtizeden át irányította a CBRE nemzetközi ingatlantanácsadó marketing- és PR-részlegét.
Az ELTE Bölcsészettudományi Kar magyar-angol szakán folytatott tanulmányai után a londoni University of Westminsteren nemzetközi kapcsolatok területén szerzett posztgraduális mesterfokozatot, melyet a Budapesti Gazdasági Főiskolán pr szakirányú közgazdász diplomával egészített ki.

Zeley Csaba, a Convergence vagyonkezelési igazgatója az új vezető érkezéséről elmondta: „Nagyon örülök, hogy egy ilyen magasan képzett, szakmailag elismert, széles körben tapasztalt munkatársat üdvözölhetek nálunk. Orsolya átfogó ismeretekkel rendelkezik az ingatlanmarketing és a kapcsolódó kommunikációs tevékenységek területén, és eddigi pályafutásának méltó lépcsőfokának érzem, hogy csatlakozik hozzánk. Érkezése tovább erősíti a Convergence csapatát, támogatja projektjeink sikerességét és hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleinknek még magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsunk.”

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: email

Korábbiak - Karrierfigyelő

HR News Today hírlevél

.

Közösségi média

ABOUT

Copyright © [current_year] [site_title] | Powered by Webforu

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | info@example.com contact@example.com

Scroll to Top