Új fejlesztési központot és üzemcsarnokot avattak Nemesvámoson

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter avatta fel a Jáger csoport új, kétszintes 900 négyzetméteres fejlesztési központját és ezer négyzetméteres üzemcsarnokát a településen. A 350 milliós fejlesztéshez 100 millió forintos támogatást nyert el a cég. Az innovációs és technológiai miniszter kiemelte, hogy ez egy tipikusan magyar sikertörténet.

A cégcsoport működése tulajdonképpen leképezi az Innovációs és Technológiai Minisztérium által értéknek tekintett gazdaságfejlesztési irányt, hiszen egyszerre nemzeti, környezetbarát és lelkes előmozdítója a technológiai fejlesztésnek.

A miniszter kitért arra is, hogy a cégcsoport a 2008-as gazdasági válságot nem meggyengülve, hanem megerősödve vészelte át, és a villamos fogyasztási szekrények, kötődobozok, kábelelosztó szekrények egyetlen magyarországi gyártójaként, jelentős mértékben jelen van a külföldi piacokon is. Emellett komoly sikereket értek el a műanyaghulladék újra hasznosításának területén is.

A miniszter példaként állította Csatári Lászlót és a vállalkozást a magyarországi vállalatok elé, és sok sikert kívánt a cégcsoport további terveinek megvalósításához.
Az ünnepségen Csatári László hangsúlyozta, hogy csak azok a cégek élik túl a nehéz időket, akik képesek egymás vállára állni, egymás vállán megkapaszkodva dolgozni, építkezni, mert akkor a csodák is megvalósulnak. Külön megköszönte a bakonybéli nagyrekonstrukciónál, illetve a nemesvámosi építkezéseknél hősiesen helytálló Szolga József, Horváth Tibor és Terebesi László munkáját, akik sokkal többet tettek annál, mint ami tőlük tisztességgel elvárható lett volna.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: email

Korábbiak - Beruházásfigyelő

HR News Today hírlevél

.

Közösségi média

ABOUT

Copyright © [current_year] [site_title] | Powered by Webforu

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | info@example.com contact@example.com

Scroll to Top