Távozik a hasznaltauto.hu és a jofogas.hu marketingigazgatója

Varju Lilla, a Jófogást és a Használtautó.hu-t is működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft. marketingigazgatója munkaviszonya november végén megszűnik. A piacvezető e-kereskedelmi termékeket működtető cég többkörös folyamatot indít az új vezető kiválasztására, hasonlóan a korábbi alkalomhoz, amelynek során Varju Lilla két évvel ezelőtt elnyerte a pozíciót.

 

„Lillával több mint 6 éven keresztül volt szerencsém együtt dolgozni. Ez idő alatt a csapat egyik specialistájából a csapat vezetőjévé vált és komoly érdemei vannak abban, hogy mind a felhasználóink, mind az üzleti partnereink irányába profi és eredményes kommunikációt folytattunk az elmúlt időszakban. A jelenlegi piaci környezetben azonban új impulzusokra van szükségünk, amelyek a Lilla által lefektetett stabil alapokra építve segíthetnek a céljaink elérésében. Lillának sok sikert kívánok és köszönöm a közös munkát”, összegezte Palocsay Géza, az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ügyvezetője.

„Az Adevintánál töltött éveknek sok izgalmas kihívást és lehetőséget köszönhetek a márkamigrációktól kezdve az adatvezérelt kommunikációs folyamatok kialakításáig, amelyeken kiváló szakemberekkel, motiváló környezetben dolgozhattam együtt. Köszönöm a közös sikereket, egyben további eredményes működést kívánok a márkák erősítéséhez és az új célok eléréséhez”, búcsúzott Varju Lilla.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: email

Korábbiak - Karrierfigyelő

HR News Today hírlevél

.

Közösségi média

ABOUT

Copyright © [current_year] [site_title] | Powered by Webforu

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | info@example.com contact@example.com

Scroll to Top