Szerzői jogok

Ön a Behaviour – a HR magazin Online portálon – annak bármely oldalán – járva, a Premium Business Media Kft. tulajdonát képező tartalmat látja, olvassa. Kivételt képeznek ez alól azok a külső weboldalakról, vagy egyéb forrásból származó tartalmak, amelynél ez kifejezetten feltüntetésre került.

Azzal, hogy letölti a portál bármely oldalát, automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket (abban az esetben is, ha nem regisztrál, illetve nem lép be egyetlen szolgáltatásba sem).

A Premium Business Media Kft. fenntartja magának a szerzői jogot minden, a portálon megjelenő anyag tekintetében, legyen az szöveg, kép, video, link, vagy bármely egyéb típusú tartalom. Ezek másolása, bármely módon történő további felhasználása, terjesztése tekintetében a nemzetközi és magyar törvények vonatkozásai az irányadóak.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tehát tilos a lap bármely részének vagy egészének felhasználása, vagy értékesítése.

Fokozottan felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a “Behaviour” és a „Premium Business Media” mint cégnév és mint márkanév szintén szerzői jogi védelem alá esik, a kapcsolódó behaviour.hu, behavior.hu domainnevek, amelyeken a portál elérhető hasonlóképpen. Ezekre a Premium Business Media Kft. engedélye nélkül kizárólag hivatkozni lehet, egyéb módon nem használható fel.

ABOUT

Copyright © [current_year] [site_title] | Powered by Webforu

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | info@example.com contact@example.com

Scroll to Top