Hatszáz millió forintos fejlesztéssel bővít a tatabányai autófelújító

A beruházáshoz 286 millió forint állami támogatást nyertek el. A vállalat a beruházással tíz új munkahelyet teremt. A veterán autók felújítása mellett kisszériás, bonyolultan előállítható, repülőgép- és szélturbina-alkatrészeket állítanak elő, valamint nagy presztízsű autómárkáknak készítenének kisebb munkadarabokat.

 

Nagy Zsolt, a Motor-Classic ügyvezetőjének elmondása szerint az összegből egy számítógépes vezérlésű, nagy pontosságú megmunkáló gépsort, valamint csiszolásra alkalmas robotokat állítanak üzembe.

A Motor-Classic Zrt. „garázscégként”, veterán motorok felújításával indult 1985-ben, mára Tatabánya egyik ipari övezetében 5000 négyzetméteren világszínvonalú restaurátorbázist működtet. Az üzem jellegzetessége, hogy az autófelújítás minden részét egy telephelyen belül végzik el, Európában ez az egyetlen műhely, melynek saját, nagykapacitású galvánüzeme van. Évente 20-25 autót újítanak fel, legjelentősebb ügyfeleik közé tartozik a Mercedes gyári múzeuma és a Mercedes Classic klubhálózat. Az új munkák várólistája 1-2 év hosszú…

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: email

Korábbiak - Beruházásfigyelő

HR News Today hírlevél

.

Közösségi média

ABOUT

Copyright © [current_year] [site_title] | Powered by Webforu

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | info@example.com contact@example.com

Scroll to Top