Februári Club: Digitális munkahelyek – környezetbarát módon

Professzionális munkát csak professzionális irodai környezetben tudnak végezni a dolgozók – a vállalat szempontjából viszont az is fontos, hogy mindezt a lehető legkisebb erőfeszítéssel lehessen biztosítani.

A modern vállalkozásoknak hatékony munkaerőre van szükségük, ehhez viszont modern, digitális irodai informatikai környezetet kell számukra biztosítani. Csak akkor várhatunk el hatékony munkát a dolgozóktól, ha rendelkezésükre bocsátjuk az ehhez szükséges feltételeket. Ebbe beletartozik, hogy a munkatársak bárhol, bármikor és bármilyen eszközről elérik a vállalati alkalmazásokat és adatokat; jó és kényelmes eszközökön dolgozhatnak; és mindezt biztonságosan, a vállalati IT-csapat számára is átlátható módon kell megtenni. A munkába lépő új generációk ráadásul azt is elvárják, hogy munkáltatójuk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva végezze tevékenységét. Ennek egyik hatékony módja, ha a fizikai eszközöket virtualizált megoldásokkal váltjuk ki.

A februári Behaviour HR Club rendezvényen arról lesz szó, hogyan lehet mindezen célokat elérni a VMware megoldásaival. Útikalauzunk Takács Gergely, a VMware Magyarország Country Managere, Czuczumanov Valentin, a VMWare Senior Solutions Engineer-e és Báthori Krisztián, az MKB Bank Bankbiztonsági Igazgatója lesz, akik bevezető előadásaik után örömmel várják a résztvevők kérdéseit, észrevételeit.

Időpont: 2020. február 11., 9:00–11:00
Helyszín: KIOSK (Budapest, Március 15. tér 4.)

Meghívott vendégeinknek a részvétel díjtalan.
A meghívóval nem rendelkezők részvételi díja 50 ezer forint + áfa.


Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: email

Korábbiak - Behaviour HR Club

HR News Today hírlevél

.

Közösségi média

ABOUT

Copyright © [current_year] [site_title] | Powered by Webforu

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | info@example.com contact@example.com

Scroll to Top